1000749

Shake it

ukus vanile

520 g

3.999

Naruči

Shake it

Zašto bismo trebali koristiti dodatke prehrani?

NEODOLJIVI UKUSI U SAMO 201 KALORIJI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA GUBITE KILOGRAME? MOGUĆE JE!

Nutriplus shake je dijetetski proizvod sa smanjenom energetskom vrednošću - hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Po jednoj porciji sadrži 20 g veganskih proteina, 5 g vlakana (prebiotici) i 27 vitamina i minerala, u obliku praška od kojeg se priprema šejk, koji zamenjuje jedan obrok. Namenjeno osobama na redukovanoj dijeti, kao zamena za jedan obrok dnevno u cilju mršavljenja.

Osnovni sastojak protein graška

Ovaj visokovredan protein ima brojne zdravstvene prednosti. Sprečava destrukciju mišića i ima važnu ulogu u pružanju osećaja sitosti. Reguliše nivo masti i šećera u krvi i podržava imuni sistem.

Zamenski obrok šejk za kontrolu telesne težine, ukus vanile

• ZA LJUDE KOJI ŽELE SMRŠATI I ODRŽATI FORMU
• ZA OSOBE KOJE ŽIVE BRZIM TEMPOM, ALI ŽELE DA SE HRANE ZDRAVO I VODE RAČUNA O SVOM IZGLEDU

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Poseban oprez pri uzimanju savetuje se dojiljama i pacijentima koji uzimaju lekove. Nutriplus shake ne smeju koristiti trudnice, osobe obolele od raka, dijabetesa tipa 1, pacijenti sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom, osobe koje uzimaju smanjenu količinu proteina, pacijenti sa sindromom iritabilnog creva.

Pomešajte količinu od 4 priložene dozer kašike (54 g) Nutriplus zamenskog obrok šejka za kontrolu telesne težine sa 200 ml vode ili pomešajte količinu od 2 priložene dozer kašike (27 g) Nutriplus zamenskog obrok šejka za kontrolu telesne težine sa 250 ml delimično obranog (1,5%) mleka. Snažno protresite da bi se formirala glatka i kremasta tekstura. Za održavanje telesne težine birajte Nutriplus zamenski obrok šejk za kontrolu telesne težine za jedan obrok dnevno. Pogodno za starije od 18 godina.

FARMASI 2021 - sva prava pridržana
DESIGNER