1000848

Beauty shot collagen

Beauty shot collagen

15 x 50 ml

5.299

Naruči

Beauty colagen

Zašto bismo trebali koristiti dodatke prehrani?

Nadoknadite izgubljeni kolagen!

Sa starenjem, pušenjem, konzumacijom šećera i uticajem faktora okoline, količina kolagena počinje da se smanjuje. Uzimanje kolagena kao suplementa pomaže da se dobije zdrav, mlad i sjajan izgled kože.

BEAUTY COLLAGEN SHOT U JEDNOJ BOČICI SADRŽI: 5,5 g HIDROLIZOVANOG GOVEĐEG KOLAGENA TIPA 1 I TIPA 3 UZ HIJALURONSKU KISELINU, KOENZIM Q10, VITAMIN C, E, B5, B6 I B7

R astvor za oralnu upotrebu je dodatak ishrani sa hidrolizovanim goveđim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10 i vitaminima B5, B6, B7, C i E, namenjen za kožu, sluzokožu i kosu i podržavanju imuniteta i energetskog balansa. Vitamin B7 doprinosi održavanju normalne kože, sluzokože i kose. Vitamini B6 i C doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamini B5, B6 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, hrskavice, kostiju, zuba i desni. Vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Poseban oprez pri uzimanju savetuje se trudnicama, dojiljama i pacijentima koji uzimaju lekove.

Preporučuje se da odrasli konzumiraju 1 bočicu (50 ml) dnevno. Pogodno za starije od 18 godina.

FARMASI 2021 - sva prava pridržana
DESIGNER